Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


miley botrányok

Miley és a botrányok!

Sokan nézhetnek most kérdőn.Miley és a botrányok?A válasz egyértelműen NEM lenne,pedig IGEN.

smiley_miley.jpg

Ki nézné ki ebból a lányból,akinek még a szemei is csillignak.?

A sajtó egyértelműen felfújta az egész ügyet.

1.botrány:

Annie Leibovitz készített Mileyrók képeket a Vanity Fair magazinnak.Mil a képeken lepedővel takarja bájait,a közvélemény szerint túl erotikusra sikerültek egy fiatal lányhoz.A média először a Cyrus családott okolta majd Annie lett a bűnbak.

Miley:Azokat a képeket a világ egyik leghíresebb fotosa készítette,és apuék végig mellettem voltak a fotozáson.A média jobban felfújta az ügyet,mint kellett volna,de így utólag én is úgy érzem,hogy túlságosan kíhívoak lettek a képek.

Majd később már Miley ezt nyilatkozta:

"Nagyon zavar az,ami történt,a rajongóim remélem megértik,hogy én is,mint bárki más hibázhatok.Én sem vagyok tökéletes!És biztos fogok még hibázni a jövőben ezen a pályán.Nem terveztem,hogy ilyesmi fog történni.és szívből sajnálom,ha valakinek csalódást okozatam ezzel."

image.jpg

2.botrány:

Miley és pár haverja az ázsiaikat utánozzák.Ez rasszista megnyilvánulásnak számít.Egy ázsiai fiú is velük volt,akinek a média szerint üres tekintettel bámul.Miley szerint nem üres tekintettel néz,ez egy közös viccelődés volt.

"Elegem van abból,amit velem csinálnak,próbálnak rosszat írni rólam.Úgy érzem a riporterek próbálnak kicsinálni.Én lettem az ügyeletes rossz Britney Spears után."-Miley

De nem csak a média,hanem az ázsiai amerikaiak is támadják Mileyt.Szerintük "rettenetes példát mutat".

"Szeretném,ha tudnátok,hogy mi van a szívemen.Ti tudjátok,hogy milyen vagyok,mert végigkísértétek az életemet.A legfontosabb számomra a barátaim,a család,a rajongóim,és ISTEN!Azt is tudom,hogy minden Isten terve,és hibákat követek el,és előbb-utóbb az a nő leszek,akire ő törekszik,hogy legyek."-Miley

miley_rassz1.jpg

 

3.botrány:

Már megint azok a képek!

Most Mileyról házikészítésű képek kerültek fel a világhálóra.A képek szintén erotikusnak minősülnek.

Mileyt a sajtó Vanessához hasonlítja,ő is a Disney sztárja (HSM).Vanessáról félmeztelen és meztelen képek készültek,amit a volt barátja tett fel a netre.

Miley képei közel sem olyan durvák.Ő fürdőruhában van vagy felhúzott felsőben.Az emberek szerint Miley egyre rosszabb példát mutatt.

Miley:Nem tudom,hogy kerültek fel a képek az internetre.Mindössze mókázásból készítettem azokat a képeket saját célra.Az esetet csak sajnálni tudom.Minden rajongómtól elnézést kérek.

 8__.jpg

Kibontakozóban a 4 botrny!

A fiatal énekesnő klipje,a Can't be Tamed túl merészre sikeredett......

miley_cant.jpgmiley_cimlap.jpg

Miley bugyi nélkül

Perez Hilton a Twittere feltett egy képet Mileyról miközben egy sportkocsiból száll ki,szűk fehér ruciban.A ruciból kivillan Miley alsó fele bugyi nélkül.......

De az a legnagyobb gond,hogy a többi képen viszont látszik,hogy Mil fehér alsóneműt visel.És a képen látni lehet,hogy a láb lehetetlen szögből kapcsolódik a felső testrészhez.

Miley Cyrus még csak 17 éves ezért az USA-ban az gyermekpornografiának számít,ha valaki megszerkeszt egy képet,mintha az egy gyerekkorú alsófele lenne.Az egész ügyből könnyen rendőrségi lehet,ha a Cyrus család feljelenti Perezt.

 mil_bugyi.jpg

Látjátok?Így nem kapcsolódhat a láb a felsőtesthez!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Kitti, 2011.03.19 08:31)

nekem is van pont ilyen honlapom!!!!!!!
már bocsi, de az enyém jobb....na báj

Re: -

(nikesz99, 2011.04.15 18:24)

hát nem hiszem !az én oldim szentem jobb

 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 22086
Hónap: 555
Nap: 25